Web Corporativa


k

Disseny professional

Disseny Professional

Aportem els més de 20 anys d’experiencia fent webs, per assessorar als nostres clients i oferir-li la millor presència a Internet.

Disseny Progressiu

En el cas de disposar del nostre servei de manteniment, tindrem el seu web al dia i actualitzat, amb les modificacions que calguin.

Disseny Personalitzat

Analitzem la teva imatge corporativa i consensuem  la proyecció dels seus productes o serveis amb un disseny únic.

Contingut editable

TEXTOS

Modifica, amplia i dona format als teus continguts. Edita i publica amb un clic sense necessitar coneixements de programació.

Formularis

Formularis complets que compleixen la Llei de Protecció de dades. Amplia o adapta els teus formularis per recollir tota la informació que necessitis.

Enllaços

Crea enllaços inern i externs per afavorir  i ampliar la informació dels teus usuaris i afavorir el SEO del teu web.

Mapes de Google

Indica la ubicació o ubicacions de les teves dependències, facilita l’accés a visitants, nous clients , transportistes, etc.

Multimèdia

Insereix imatges, crea tantes galeries d’imatges com calgui, incorpora vídeos de Youtube o Vímeo.

Documents

Puja i enllaça documents descarregables  des del teu web. en els principals formats: pdf, doc, docx, pps, ppt,xls,mp3, mp4, wmv, zip, ta, rar… etc.

Comentaris

Activa els comentaris en l’apartat d’actualitat permentent que els comentin i puguis donar resposta o rèplica.

R

OptimizaciÓ de contingusts (SEO)

Optimització de continguts

Gestió de títols, subtítols, textos, imatges amb descripció i alt, categories, etiquetes tot pèr a un òptim posicionament.

Continguts Multidispositiu

Els cercador com Google premien les webs ben optimitzades per a ser consultades amb diferents dispositius. El nostre disseny afavorirá el pòsicionament.

Assessorament

T’assessorem per treballar els teus continguts i copys per a obtenir el posicionament orgànic desitjat. Si ho precisses podem treballar la redacció.

w

Màqueting i Xarxes Socials

Xarxes Socials

Facilita l’accés dels teus visitants a les principals xarxes socials: Facebook, linkedIn, Twitter, Instagram, etc. I fes que els visitans comparteixin els teus continguts a les seves xarxes.

Google Analytics

Consulta les més completes estadístiques de visites al teu web, analitza l’activitat i característiques dels teus visitants, continguts més cercats, etc. Una eina imprescindible.

Web Corporativa por 299 € + manteniment de 29 €/mes

Protecció de dades