Web Premium


Calcula el teu web a mida amb uns clics

No tots els negocis requereixen la mateixa web, fes-te una idea del que pot costar el teu web i estalvia’t sorpreses. Prova el nostre calculador de pressupost per disseny web.

k

Disseny professional

Disseny Professional

Aportem els més de 20 anys d’experiencia fent webs, per assessorar als nostres clients i oferir-li la millor presència a Internet.

Disseny Progressiu

En el cas de disposar del nostre servei de manteniment, tindrem el seu web al dia i actualitzat, amb les modificacions que calguin.

Disseny Personalitzat

Analitzem la teva imatge corporativa i consensuem  la proyecció dels seus productes o serveis amb un disseny únic.

Funcionalitats

Es poden afegir les funcionalitats que et calguin com, email marketing, agenda, Intranet, formularis-pressupost, consulta’ns.

Contingut editable

TEXTOS

Modifica, amplia i dona format als teus continguts. Edita i publica amb un clic sense necessitar coneixements de programació.

Multiidioma

El teu web en totes les llengües que calguin, gestiona els teus continguts multiidioma de manera senzilla.

Formularis

Formularis complets que compleixen la Llei de Protecció de dades. Amplia o adapta els teus formularis per recollir tota la informació que necessitis.

Enllaços

Crea enllaços inern i externs per afavorir  i ampliar la informació dels teus usuaris i afavorir el SEO del teu web.

Mapes de Google

Indica la ubicació o ubicacions de les teves dependències, facilita l’accés a visitants, nous clients , transportistes, etc.

Multimèdia

Insereix imatges, crea tantes galeries d’imatges com calgui, incorpora vídeos de Youtube o Vímeo.

Acualitat – Notícies

Informa als teus usuaris de les notícies i novetats de la teva empresa. Els continguts actualitzats que aporten visites al web.

Documents

Puja i enllaça documents descarregables  des del teu web. en els principals formats: pdf, doc, docx, pps, ppt,xls,mp3, mp4, wmv, zip, ta, rar… etc.

Comentaris

Activa els comentaris en l’apartat d’actualitat permentent que els comentin i puguis donar resposta o rèplica.

Àrea restringida

Posa continguts i recursos de visualització restringida per a clients, col·laboradors, etc. També podriem fer una completa Intranet.

Comerç Electrònic

Multidispositiu

Com tota la web, la teva botiga electrònica ha de tenir un excelent comportament en dispositius mòbils, més del 60% de les vendes es fan en aquests dispositius.

Productes

Senzilla i intuitiva gestió de productes, Nom, descripció, imatges, preus, ofertes, Atributs, variacions, referència, stock, ports, resenyes dels clients, etc.

Ports

Gestiona els ports de les teves comandes en funció de la localització del client i aplica les tarifes corresponents. Ofeeix ports gratuits en funció del volum de compra…

Cupons

Generi i gestioni cupons de descompte, regals de compensació. Descomptes de percentatge, d’import fix, restringit a mínim de consum, productes, etc.

Pasarel·les de pagament

Pots oferir als teus usaris pagar les seves comandes per diverses plataformes: Redsys, Stripe, PayPal, Transferència, contra reemborsament, etc.

Gestió de comandes

Gestió i control total de les comandes, amb generació d’emails a cada canvi d’estatus: En pocés, En espera, Cancelado, Enviat, etc. Emails personalitzats, devolucions…

Clients

Administra i gestiona els teus clients, coneix el seu target per poder crear campanyes específiques. Historial de comandes i un munt de dades d’interès.

Informes

Complets informes i gràfiques de vendes, per data, productes, per categories, Cupons, Descàrregues etc. Informes de clients i dels estocs de productes.

R

OptimizaciÓ de contingusts (SEO)

Optimització de continguts

Gestió de títols, subtítols, textos, imatges amb descripció i alt, categories, etiquetes tot pèr a un òptim posicionament.

Continguts Multidispositiu

Els cercador com Google premien les webs ben optimitzades per a ser consultades amb diferents dispositius. El nostre disseny afavorirá el pòsicionament.

Competència

Estudi i anàlisi del SEO de la competència directa millor posicionada, per tal millorar el nostre propi posicionament als cercadors.

Assessorament

T’assessorem per treballar els teus continguts i copys per a obtenir el posicionament orgànic desitjat. Si ho precisses podem treballar la redacció.

w

Màqueting i Xarxes Socials

Xarxes Socials

Facilita l’accés dels teus visitants a les principals xarxes socials: Facebook, linkedIn, Twitter, Instagram, etc. I fes que els visitans comparteixin els teus continguts a les seves xarxes.

Google Analytics

Consulta les més completes estadístiques de visites al teu web, analitza l’activitat i característiques dels teus visitants, continguts més cercats, etc. Una eina imprescindible.

Protecció de dades